Het team

Hallo! Wij zijn Rinse, Rianne en Floris en wij zijn gek op chocolade. Chocolade met karamel, knettersuiker of oreo: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom zijn we sinds kort begonnen met CHOCADEAU: een cadeau dat je letterlijk laat smelten.

Wij geloven dat je met dit cadeau iedereen blij kunt maken: jezelf, vrienden, familie, collega’s, relaties; noem het maar op. Het doel van CHOCADEAU is om een glimlach op jouw gezicht te krijgen. Een klein geluksmomentje.

TEAM CHOCADEAU

Rinse

In het weekend is hij altijd te vinden bij zijn korfbalvereniging, maar doordeweeks houdt hij de ballen bij CHOCADEAU in de lucht. Wij zijn blij met zijn scherpe en kritische blik. Dankzij Rinse ontbreekt het ook niet aan humor en vergeten we de pauze niet. Deze relaxte gast heeft het allemaal wel op een rijtje.

 

Rianne

Je zou het niet zeggen als je haar ziet, maar Rianne is een enorme deadline junkie. Noem het georganiseerd, noem het perfectionistisch, maar hiermee houdt ze de mannen wel in toom. Deadlines mogen de pret niet drukken, want lachen doet onze Rianne graag.

 

Floris

Hoe zou het zijn als je één dag met iedere persoon die je tegenkomt een praatje maakt? Welkom in het leven van onze Floris. Gezelligheid kent geen tijd is op zijn lijf geschreven. Tja, je moet wat als je je eigen bedrijf begint en veel wilt verkopen.

 

Bestel jouw CHOCADEAU!